lørdag, august 15

Loppefunn

Jeg liker fine ting, spesielt de som ikke koster noe særlig, og som gjerne blir så god som ny med et lite strøk maling. Her er noen av funnene mine: Denne kurven fant jeg i en midlertidig bruktbutikk i Grimstad for et par år siden. 40 kr, og perfekt til tepper og puter på gjesterommet! Den gamle stolen med malingsflekker og som er noe ustø fikk jeg av en nabo som hadde planer om å kaste stakkaren...

På loppemarked har jeg funnet mange gamle rammer, og alle har blitt godt vasket, grunnet og malt. Sammen med noen lerreter jeg hadde liggende, litt sparkel og enda mer hvit maling, så har det blitt en litt artig vegg! Og det er alltid plass til fler, så dette er nok et pågående prosjekt. Mulig jeg bytter ut stoffet som er i noen av rammene.


Disse to var egentlig ganske stygge, gullfarget (og falmet) og kostet 15 kr stykket på bruktbutikken på kulturhuset i Grimstad. 4 Strøk med maling, og de ble så god som ny! (nå må jeg bare ut å kjøpe flere stearinlys!)

Denne stolen betalte jeg 200 kr for, og den er skikkelig grønn, stygg og fillete under. 3 lag med ulike hvite stoff har dekket det stygge, og det eneste som mangler er en stor og flott pute, og ikke helt umulig at den har godt av å få seg en puff også :) Stolen er fantastisk god å sitte i! Bordet ved siden av er en gammel krakk, trukket med en panelgardin jeg delte i to, og la på kryss over, så knøt jeg det fast rundt med noen blonder jeg hadde liggende etter et eller annet salg på Kid en gang.


GAMMELT VINDUJeg fikk to gamle vindu av en kompis som pusser opp sitt flotte sørlandshus. Vinduene er gamle, veldig slitte og utrolig flotte! Han stusset litt da jeg sa hva jeg skulle bruke det til, men resultatet ble jo kjempeartig! Jeg fremkalte masse bilder av mine nærmeste, alle i sort/hvit. Jeg skjærte til plater til hvert vindu i isopor, hadde tapet som bakgrunn ( samme tapet som jeg har på kjøkkenet) og limte bildene på med tapeputer. Noen timer senere ble dette resultatet. Nå er bare utfordringen å finne noen flotte kroker som jeg kan hente bildet opp på veggen!Denne gamle rammen gav jeg 20 kr for på loppis, og ble jo super med min datters lille kunstverk inni. Fargene passet perfekt til gjesterommet, og det er så kjekt å stille ut og sette pris på de tingene hun lager!

Ingen kommentarer: