søndag, oktober 4

Søndag og sånn

Det er høst i Grimstad. Den en gang så varme hagen min har trekt løvteppe på seg og faller sakte men sikkert inn i drømmeland og håper på tidlig vår. Da er det innedag for oss! Så da har vi tegnet litt i dag, og jeg må øve på "krusseduller", så her er dagens. Kjenner at den kan videreutvikles en hel del, så kanskje den får ramme på seg en dag? Man vet jo aldri...
Legger ved noen bilder av den nye klokken min (Ikea) og noen "karafler" som jeg har funnet på bruktbutikken. (den bak til venstre fant jeg ut at har vært noe boblesåpe i en gang, og den lille foran er egentlig korken. Synes de var søte, så de får lov til å stå..)
Etter å ha sett rundt i fantastiske blogger i dag, så har jeg lyst til å begynne å sy også. Lappeteppe er målet, men da må man gjerne kunne litt mer enn bare å sy rett frem? Vi får se...


Ha en fin kveld, og håper på en flott uke :)

2 kommentarer:

Anna sa...

Hei :) Takk for hilsen på bloggen min, så fant jeg jammen bloggen din og :) Fin den «krussedullen» din er, utrolig bra skyggelegging! Likte også godt det lille loppebordet ditt, og oppussingen av stuen. Ja, egentlig alt :) Jeg kommer tilbake!

Balke gård sa...

Å så hyggelig du la igjen spor, koselig du liker huset vårt:-) Nå har jeg nytt synet av DEN store kjøkkenforandringen din, noe så knallstilig!!!!! Du må da være superfornøyd! Igjen, takk for hyggelig hilsen, klem fra Marianne:-)