søndag, mars 27

Lengter etter vår

I dag skulle jeg glede Snups med å endelig ta frem sykkelen hennes og ta henne med på tur. Solen skulle skinne og vi skulle kjenne den varme oss i kinnene når vi satt oss ned for å spise kjeksene som jeg hadde gjemt i sekken. Vi skulle smile og le og være ekkelt lykkelig fordi våren er her og vi rett og slett bare har det bra. Så deilig!!

Så, hva skjedde??
SNØ!!
Snø skjedde.

Og jeg liker snø, det har jeg jo skrevet her før, jeg ELSKER snø. Jeg synes snø er fantastisk fint, ryddig, deilig og hvitt, og det er så mye morro med den!
Men i slutten av mars?
Det er bare slemt.

Hadde det kommet 20 cm så vi kunne bruke den og ha det gøy i solsteiken.. Neida, 2 cm ubrukelig gugge.

Jeg fikk enorm vårfølelse for to dager siden, da jeg tok disse bildene i hagen. (Dvs, dette er ene delen av hagen, jeg må jo spare litt på godene og vise litt etter litt... *sleip*)
Så det var jo bare å trekke for gardinene, ta frem bildene, og drømme om hva jeg skal gjøre når våren faktisk er her.
Til nå har jeg mange gode ideer, og den jeg liker best til nå er å invitere alle vi kjenner med barn til vaffelfest i hagen. Høres ikke det kjekt ut??

Hagen vår er delt i 3. Foran huset der det etterhvert blir lekeplass, baksiden av hagen der ingen kan se oss (og vist på bildene her), og ene siden av hagen er den vi kaller "Eplehagen", siden der står 3 unge og fine frukttrær. Tenk når alt blomstrer, vi vet jo ikke hvordan det ser ut her enda når det blomstrer!

Det er utvilsomt en veldig spennende vår i møte!
Ha en fin søndag, da!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Teite snøen!

God søndag likevel. Klem fra Tonje

Anonym sa...

Så kjedelig!
Her har det ikke kommet noe mer snø, men det ligger fortsatt 1 m snø rundt huset som ikke har tenkt å smelte med det første....
Klem

KROnPRINSESSENE sa...

Ja, nå må det vel være nok snø for denne gang! ;)
Så herlig gutt under her...
Legger meg til som følger jeg, for her var det trivelig å være!
Klem May Helen

Anonym sa...

kjempe Bra blogg.....Mange gode tips og ideer ...blir helt inspiret =D .... Jeg har gått gjennom hele bloggen din ..gamle og nye =) Og ble helt forelsket i Rammen ''Ung drill'' fra ikea. Jeg har også kjøpt den, og derfor lurte på om du fant en speil til den =D ?