fredag, mai 20

Tøøøøørkeeeeee!

Jepp, det er bloggtørke. Midt i en tid der bloggen burde bugne over av alle de tusen loppefunnene mine, maleprosjekter og gode ideer!
Vel, jeg har ingen av delene, her er helt tomt. Det skjer noen ganger. Spesielt når jeg har noe litt ekstra å tenke på, og det har jeg akkurat nå! Jeg har fått ett fantastisk prosjekt i fanget, foreløpig har jeg ikke så mye å vise til, men det innebærer at jeg får brukt utdannelse og kreativitet, så grafisk design står i høysetet her for tiden! Legger naturligvis ut skrytebilder og lenker etterhvert ;)

Så, har jeg fått en award igjen!
Her skal jeg altså skrive 8 ting om meg selv og gi den videre. Den der videregivinga er jeg litt dårlig på, må jeg innrømme..
Men jeg har altså fått en award i en tid med bloggtørke, så da kan jeg jo i det minste blogge om den, da!


SÅ, 8 ting om meg:
1. Jeg har 6 år høyere utdanning uten å egentlig vite hva jeg skal kalle meg selv.
2. Jeg liker så mye ting og tang at jeg har vanskelig for å sette det hele i system. For ei som elsker system så er det veldig urovekkende.
3. Jeg elsker system og orden i saker og ting, selv om ikke huset er ryddig av den grunn.
4. Jeg er utålmodig og liker å ha alt ferdig før jeg har begynt.
5. Ønsker jeg meg noe vil jeg ha det i går.
6. Jeg er plutselig skikkelig arbeidsledig og må begynne å søke jobber, noe jeg synes er ubeskrivelig skummelt og vanskelig.
7. Jeg oppdaget nylig at permisjonen min er over da overføringen av permisjonspenger ikke kom.
8. Jeg er ikke så flink å følge med alltid. Se pkt 7.

Så må jeg anbefale den festlige bloggen som jeg fikk denne awarden fra, ei jente jeg husker som alltid smilende og blid fra min barndomsplass, Jillyfish.


Hvem skal jeg så gi denne videre til?? 
Hmm... Ut og lete litt :) 

2 kommentarer:

Rosa sa...

Så spennande med nytt prosjekt!! Eg gler meg til å sjå. Trur faktisk at når eg ein gong skal få ut fingeren og studere grafisk design, så skal eg suge meg fast i deg og tvinge deg til å drive mentorteneste. Så berre pass deg ;)

God helg!

Jannicke Svardal sa...

Hihi, søta! Jeg skal bare finne selvtilliten min igjen, etter ett år hjemme skal jeg si at den har tatt seg en laaaang spasertur! Men nå tenker jeg at når fingrene får noe ordentlig gøy å henge fingrene i, da må det jo bare bli bra!