søndag, juli 11

Inspirasjon, kom til meg!

Fra mitt søte sørlandshus i Grimstad til enderekkehus i Bergen, det sier seg selv at noe må gjøres.. Så, hvordan skal man angripe det? Jeg trenger litt humor inn her, for nå er det rett og slett fargeløst og trist i dette nitriste Bergenssommerværet. (De kan si hva de vil her, men to timer sol er IKKE en super sommerdag for min del!!)
Så, før jeg fortsetter så vil jeg oppfordre deg til å legge inn en kommentar med lenker til blogger, butikker eller andre nettsteder som gir inspirasjon til et sprekt og fargerikt hjem, men som ikke er en av disse usannsynlig koselige gamle husene som jeg så inderlig drømmer om.

Foto: http://www.happylines.no/

Jeg sliter litt med denne overgangen til det "nye" huset, føler at tingene og møblene ikke helt passer inn her, eller egentlig at det mangler noe. Jeg må innrømme at jeg ikke helt klarer å slå meg til ro enda. Forhåpentligvis vil dette ordne seg, muligens når jeg begynner å gjøre annet enn å bare amme, sove, vaske, rydde og lage mat. Det er liksom det eneste vi har hatt overskudd til her den siste mnd!
Min kjære har hatt jobbeuke, dvs at jeg ser han på natten når han gir meg en nattakos når han kommer hjem, før han må sove på lillebrors rom så han får sove ordentlig etter 12-13 timers jobb. Til uka har han fri, så da skal vi begynne å vaske, pusse og male huset utvendig. Jeg har bestemt at hyttefargen skal bort, 90-tallet skal vaskes bort og freshes opp med en herlig mørkebrun farge som vil bringe huset tilbake til 2010.
Desverre er huset såpass høyt at det er lite jeg kan bidra med på den fronten, siden jeg holder på å besvime av å stå på en vanlig krakk. (noen som vet hvordan man kan bli kurert for høydeskrekk, så si ifra!)


Foto: http://www.happylines.no/

Vel, i min søken etter inspirasjon og litt humor, så kom jeg over en kjempeflott nettside, Happylines!
Jeg ble såpass inspirert at jeg ikke en gang klarte å vente på at en evt bestilling skulle komme hjem i posten. Jeg la Flipsen (altså lillebror) i vognen og spaserte straks til Lagunen Storsenter, hvor jeg kjøpte 3 bokser med maling og er klar til å lage mine egne wallstickers!
Her kan du poengtere at maling IKKE er wallstickers og at det IKKE er like praktisk og at jeg mest sannsynlig kommer til å male feil og ikke bli helt fornøyd med resultatet. Du kunne fortsatt med at Rosenblad og Matrix kanskje ikke er de best egnede fargene, og jeg skulle være enig med alt du sier.
Det er bare det at jeg trenger forandring, og den må komme fort sånn at jeg føler at jeg er i gang.


Foto: http://www.happylines.no/

Jeg er villig til å begå noen bommerter for å komme videre.
Så jeg får vel bare si; Fortsettelse følger!!

1 kommentar:

Rosa sa...

Ingen adresser til inspirerande fargerike heimar herifrå, men eg gler meg til å sjå dine eigenproduserte veggmåleri! Eg har malt alle stoveveggane mine kvite no, og ikveld tok eg grep for at ikkje alt skulle vere berre kvitt - eg malte to innebygde hyller - ei i sjokkrosa og ei i turkis! Oh joy! :D