søndag, juli 18

Vi holder nå på her...

Vi prøver så godt vi kan å få innredet vårt nye hjem! Men siden vi har permisjon og ferie, så tar jo ting litt tid for vi kan jo alltids gjøre det i morgen, ikke sant?
Rart med det, for vi har det med å utsette ting til vi har ferie fordi vi vil ha god tid til å gjøre de. Når ferien kommer så vil vi gjerne ha tid til å slappe av og ikke gjøre for mye. Så når skal man da få gjort ting??
Vel, jeg får ånden over meg støtt og stadig, jeg har tross alt laget grop i sofaen de siste ukene.
Jeg har jo klaget litt over inspirasjonen, og nå begynner det så smått å løsne her.
For litt siden kom jeg over en blogg, husker desverre ikke hvilken men gi en lyd om du har sett det også så kan jeg referere til den! Den viste ulike løsninger for den store stygge tv som alle stuer skal ha nå til dags.
Jeg falt så for en løsning med å kamuflere tv med mange bilder rundt, så nå har jeg begynt på min helt egen vegg. Jeg har ikke med tv på bildet, men speilbildet av den vises så vidt altså! ;)
Jeg har ikke fått hengt tv opp enda nemlig, og ledninger og alt ser helt passe shit ut, for å si det på godt norsk...

Så, med litt flere små rammer med litt mønster i og sånn, så kan det nok bli pent til slutt!
Alle rammene har ikke fått bilde i enda, og den store "Ung Drill" fra Ikea trodde jeg oppriktig var ett speil. Så jeg skal late som at det er ett speil helt til jeg finner ett som passer i. Ikea har sikkert det også, jeg har bare ikke fått sjekket siden jeg furter på de siden det ikke var ett speil. Velger å furte noen dager til før jeg gjør noe med den saken.
Jeg klarte naturligvis å knuse glasset i den store rammen oppe til venstre. Den er akkurat lik som den andre rammen jeg har med knust glass, og jeg kan jo ikke gjøre noe annet enn å konkludere med at den rammetypen ikke liker meg. Vel, tough love, jeg liker den så den skal bare pent leve videre uten glass.
Pga manglende bilde fikk jeg Snups på snart 6 år til å tegne/skrive på ett A3 ark for meg, og jeg synes det ble riktig så pent! Stakkaren kom luskende etter jeg hadde hengt det opp og skrytt noe voldsomt, og spurte "hva står det egentlig der, mamma??"
Litt fort i svingene, kanskje...Og ja, den henger på kjøkkenet mitt!
Jeg er nok en av de få som faktisk lovpriser løvetann og synes den er vakker!
(bare ikke på plenen min, der synes jeg den kan la være å slå seg ned)
Og denne lampen fra Ikea har jeg hatt lyst på så innmari lenge, men aldri hatt plass til. På kjøkkenet i dette huset derimot, der er det høyt under taket!
Og den kaster jo så fine skygger på veggen, og når jeg er i skikkelig godt humør så svinger jeg lampen rundt og rundt!
(nei, jeg gjør ikke det, men det skal jeg jaggu prøve på!)Det er så mange som ikke får sett lillebror, så jeg legger ved ett bilde av gutten vår som er blitt så stor atte!
Han la på seg 750 gram på to uker her, helt vilt!
Vakre vennen min ;)

Ha en super uke!

2 kommentarer:

FatallyYours sa...

Så fint :)

Kirsti :-) sa...

Jeg følger med her inne kan du tro... Du har det så utrolig fint Jannicke. Og babyen din må jo være verdens søteste.. minst!