mandag, februar 21

Da er vi på plass!

På plass!
Endelig!
Her er jo naturligvis mye å gjøre, men vi er i hus, vi bor og lever nå fra vårt lille lyseblå hus, og prøver å finne plass til alle pakkenellikene våre. Det skal sies at vi merker jo at vi flytter ned 50m2, men en liten utfordring der er jo ikke å forakte når alt annet ved eiendommen veier opp!
Jeg ser fra Smørås til Haakonsvern, kun avbrutt av ett nabohus som strengt tatt burde vært litt lavere. Jeg har derimot konkludert med at det ikke tar seg bra ut å spørre dem om å kutte en etasje på det enorme huset sitt, og heller bare leve med det.
Siden vi fortsatt bor i litt småkaos, så har jeg bare tatt litt stemningsbilder for å vise frem. Det tar litt tid å få ting på veggen, det skal jo helst bli perfekt første gang så man unngår vegger med musehull fra øverst til nederst.
Nå har jeg forøvrig akkurat pakket opp noen forundringskasser, dvs kasser som jeg pakket til vi skulle ha visning i rekkehuset. Jeg hadde jo glemt at jeg hadde veldig mye av dette, så det ble som å vinne i Lotto, det! Så mye fint jeg har!! Heldiggrisen meg :D
Og om noen så mye som prøver å ymte frempå at det da muligens er ting jeg faktisk ikke trenger, så sender jeg ett stort, rungende PFØY!! tilbake.

Jeg avslutter med å vise utsikten fra sengen min, og legger til at solen faktisk står opp bak de fjellene der.
Jeg elsker det!

Ha en super mandag og ukestart,
jeg er godt i gang!

1 kommentar:

Anonym sa...

Koselig å høre fra deg igjen.
Nydelig utsikt dere har!
Klem fra iGi