mandag, januar 17

Godt nyttår!

Og hipp hurra for meg som får ris siden jeg ikke har oppdatert på lenge.
Kjedelig unnskyldningen; Juleferie, pakking, pakking, pakking, influensa x 3 osv..
Så, når unnskyldningen er ferdiggjort, kan vi gå videre.

Klar for ett nytt år?? JEPP!
Jeg har allerede gjennomført det obligatoriske, altså trener jeg og spiser sundt. Jeg dropper sjokolade og har planer om å bruke samme bikini til sommeren som før jeg ble gravid.
Flirer du???
Pføy! Går så fint, atte!!

Det er knappe to uker til vi flytter. Får jeg det som jeg vil, så er det enda kortere!
Det vil si at her i huset er det ikke mye å ta bilde av, for det første siden hverken innehavere eller huset har blitt stelt siden forrige onsdag pga, ja, influensa. Mine fine Bloominvillefat er dekket med Kleenex og min søte lille shabbykurv står midt på stuebordet med 3 ulike typer nesespray, mer Kleenex, Zink-salve og Decubal til å smøre nesene med (zinken tar det røde!) og våtservietter til den eller de som blir nyst (eller nøse, eller hvordan i alle verden bøyer man "å nyse"??) i alle fall, den eller de som blir nøse ned av en, eller flere, sidekamerater.


Så oppi pakkingen gleder jeg meg stort over Home&Cottage sine vakre magasiner som dumper ned i postkassen med jevne mellomrom, og jeg har to særlige favoritter, som du kan se i de to øverste bildene. Jeg har lånt de fra http://www.homeandcottage.no/ , tilbudsmagasinet fra januar. De har butikk på Laksevåg, og med det samme jeg aner en liten mulighet kommer jeg til å løpe ut der å se!! Og drømme...
Mye kreativt i disse magasinene, mye nydeligfint, og en del fullstendig upraktisk og ikke mulig å leve med i en vanlig hverdag, og da fra mitt ståsted betyr det at en 6 åring og en baby er innvolvert. Men akk, så vakkert.

Så, det eneste jeg kan gjøre mellom pakking og sofaslaraffenliv, er å drodle videre på blokken min, mens jeg her og der plukker opp gode ideer til det nye huset. Jeg vet akkurat hvordan det skal se ut til å begynne med, etterhvert, og om det treet jeg planlegger ikke dør så fort, vet jeg hvordan en del ting ser ut om en ti års tid også. Nevnte jeg at jeg gleder meg??

Og ja, en liten spesiell hilsen til ei som jeg vet er innom hver eneste dag, og så tålmodig til slutt sier "du, det står fortsatt God jul og 24.desember i bloggen din... ". Takk kjære venn, sånne som deg gjør det gøy å blogge, glad i deg ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Home&Cottage er en virkelig inspirasjonskilde, og har nokså levelige priser også. Jeg besøkte H&C på Sørlandssenteret(?) sist jeg var i Kristiansand, og bar meg halvt i hjel på tur hjem igjen (tog, altfor mange kolli bagasje, med både Aksel og Rikke på slep ;)

Gleder meg på deres vegne mtp flytting, det maser jeg sikkert om hver gang jeg legger igjen en kommentar :)

Happy tirsdag!

Jannicke Svardal sa...

Hihi, takk Tonje, alltid koselig når du skriver til meg ;)
Spesielt det bordet på øverste bilde til venstre har jeg så innmari lyst på! Nesten redd for å dra ut der når det er salg, da slår jentetankegangen så fort inn. "SÅ mye SPARTE jeg!!" Hihi :)

Rosa sa...

Får vel sei at eg "heldigvis" ikkje får blad frå H&C i posten...

Håpar formen kjem seg no, så de har krefter og overskudd til flytting og pakking! Gler meg masse til å sjå korleis de får det i ny-huset!

klem

Lene Mari sa...

Gleder meg masse til å se hvordan dere har det i nyhuset, snuppa! :)