torsdag, januar 24

En tøffing. Eller gamling. Luring!

Jeg er en pyse. 
Dvs, jeg har vært en pyse. Nå, har jeg blitt en tøffing. 
Jeg har blitt modig, og jeg har blitt skikkelig moderne. 
Muligens hører jeg ut som en gamling. 
Men, jeg har blitt en luring! Og en tøffing. 

Jeg shopper på internett. 
Jeg har tatt steget, opprettet de riktige kontoene og nervøst trykket inn de nummerene som skal trykkes inn, og du verden for en verden av muligheter jeg fant! 

Som i dag, da min febervarme pjokk inntok horisontalen med cola på tutekopp og Elias på dvd, fant jeg fram mac´en, åpnet Ebay, bare for å kikke. 5 minutter bare. 

Jeg begynte bra. Jeg kikket kjempefint. 

Så kom jeg over ting som jeg selvfølgelig ikke kunne slippe unna. Jeg er jo tross alt såpass ny at dersom jeg hadde trykket meg bort fra siden, så hadde de fantastiske tingene bare forsvunnet ut i webevigheten. 


Så, siden jeg viser bryllupsbilder jeg tok i september, så kan det være noen forstår at mine fantastiske funn har med mitt eget bryllup å gjøre. 

Unnskyld, vårt bryllup. 
Må snart få innarbeidet den der... 

Jeg skal lage min egen brudebukett, og da trenger jeg accessoirer. Og det har Ebay mange av! 
Til nå har jeg også fått noen brukte av de jeg er veldig glade i, og på den måten er de med meg i brudebuketten min. Og jeg får en brudebukett fylt med historier!

Jeg synes det er en nydelig tanke! 
Så, skulle du ha en gammel brosje, smykke, ring liggende som du ikke kommer til å bruke lenger, så vet du nå om en som setter pris på det!

Som min kloke gamle farfar sa til meg da han slang et gammel veggur i fanget mitt; 
"Her, vær så god, du som liker sånt gammelt drit!" PS! Til de som satte kveldmaten i halsen fordi guttungen fikk cola på tutekopp; Jaha!! Det var riktig det, han fikk det! ;) 

6 kommentarer:

kathrine sa...

Du e så flink å skrive, blir glad av å lese det :) !!

Linn sa...

Digger deg! Digger bloggen din, og digger at halmeter'n får cola i tutekopp! Satte IKKE hverken sjokoladebamsene eller potetgullet i halsen av den grunn.. Hohoho

JunePune sa...

Jeg har virkelig sluppet meg løs på ebay i det siste.. Penger spart er penger tjent.. Og ja, jeg TRENGER alt det fine de har der ;)

Jannicke Svardal sa...

Tusen takk for kjekke ord!
JunePune, jeg er så enig!! Men litt farlig når man er "låst" inne pga syke barn og det rykker litt i shoppefoten, hehe! ;)

Pia sa...

Ha ha, likte kommentaren fra farfaren din!
Nettshopping er skummelt. Jeg er hekta på etsy, jeg da, der er det utrolig masse kult.

Jannicke Svardal sa...

Ooo, etsy, den har jeg ikke prøvd! Du er mer gal enn meg, Pia!