tirsdag, februar 26

Sort og hvitt på lekeplassen

Det er vinterferie, sol og herlig vårstemning ute. Litt skummelt å tro på våren allerede nå, ser for meg snøen komme som en klask midt i trynet i det jeg ligger langflat og ser på spirene i blomsterbedet.
Da blir jeg sur. 

Men i dag er jeg ikke sur, for i dag har det vært helt strålende vær, og fire glade barn løp rundt på lekeplassen. Jeg løp etter de med kamera, og mellom "mer fart" og "løft meg opp på sklia" fikk jeg tatt noen herlige bilder. 

Det er noe godt og ekte over barn når man får ta bilde av de på lekeplassen. De er liksom i sitt rette element, og jeg har fått lov å være med. Da er det de som styrer showet, mens jeg prøver å henge med. 
Derfor elsker jeg å ta bilder av barn som leker, jeg føler det er da jeg klarer å fange de gode bildene, mye mer enn når de står foran et hvitt lerret i et studio. 

Det er ikke alltid jeg klarer å henge med, som når jeg skal gi fart på dissen (huska/ronsa/reikta), for så å prøve å ta bilde før de svinger tilbake og skal ha mer fart! Men selv om noen av bildene kan skurre litt, så er det noe så deilig liv i det likevel! 

Så er det så greit med digitalkamera, man kan bare slette de bildene som viser at NÅ har du vært for lenge i mitt element, nå får du enten komme deg vekk med det derre kameraet ditt, eller legge det fra deg og være med og leke på ordentlig.
Da dro jeg og kjøpte brus til de. 
Da fikk jeg knipse litt til. 
Det heter utspekulert. 
Og litt lur. 

Dersom du ser en ukjent dame med bustete hår og veldig ivrig med kamera på en lekeplass nær deg, så er det godt mulig det er jeg som kryper rundt for å finne de bildene jeg liker best. 

Og skulle du ønske at jeg var med deg en tur på lekeplassen, så gi en lyd! 

Ha en fin kveld, da ;)PS! Legg deg gjerne til som følger, og gjerne en kommentar, jeg blir superglad for begge deler! 

2 kommentarer:

Unknown sa...

Nydelige bilder, Jannicke.
Kanskje jeg må leie deg en gang, du klarer sikkert mye bedre enn meg å få tatt bilder av mine fem urokråker.
Klem fra Aileen

Jannicke Svardal sa...

Tusen takk, Aileen!
Tar gjerne bilder av dine nydelige urokråker, de øynene der kunne jeg knipset hele dagen lang!
Klem ;)