tirsdag, november 23

For to uker siden

...lovte jeg å vise hva jeg hadde kjøpt på Ikea, fordi jeg var så innmari fornøyd med resultatet.
Jeg har nemlig en sofa, som jeg er fryktelig glad i altså, men den er puteløs. Derfor hadde jeg lyst å gi den noen putevenner, men siden jeg alltid har hatt lyst til å gjøre ting så innmari koselig med puter og pledd, så har jeg såpass mange at jeg ikke helt har samvittighet til å kjøpe nye.. Så de stakkars gamle putene som ikke passer inn noen vei, de var stuet inn i ett skap, og jeg er overbevist om at de med vilje prøvde å bryte seg ut. I alle fall kom de "løpende" hver gang jeg åpnet skapdørene på det skapet.


Det var altså to uker siden jeg oppdaget putetrekkene til Ikea. De har sikkert vært der siden alltid, men ikke for meg, for jeg har ikke sett de før nå. Og de var jo billige og flotte, og passet helt supert!
Og gjett om de gamle putene ble glad! De hoppet ut av skapet og danset opp trappa, la seg på rekke og rad for å få gjøre nytte for seg med nytt trekk på! Faktisk så glad ble de, at jeg fikk dårlig samvittighet for den stakkaren som lå igjen til slutt, at jeg stappet den inni med en annen.

Så ikke bare har jeg nå ett ledig skap, jeg har også en snaddergod sofa som det alltid alltid går an å finne bra sittestilling i pga mange gode puter!

Ja, også har jeg finfint fat og finfine telysholdere fra butikken Hjerterommet på Kilden. Snakk om godtebutikk...

Ha det fint ;)

3 kommentarer:

Rosa sa...

Så fint! Og så kjekt når putene vert glade, og alle fekk vere med ;)

Jannicke Svardal sa...

Det er viktig å inkludere alle! :D
Jeg ser jo nå at jeg kun tok bilder med av ca 4 puter, og at jeg glemte å si at den grå Ludden er ny også, men det får gå! Den er supergod den grå Ludden!

Jeanette sa...

Puter er et "must" i sofaen;))
Takk for kommentar inne hos meg! Er helt sikker på at om du tar frem (eller låner) en symaskin så får du også til å sy trekk til vedkurven din;) Jeg hadde ingen mal, bare målte litt mens jeg holdt på, og det gikk jo bra jo;))
Ha en fin dag.
Klem J.