torsdag, desember 9

Klar, ferdig, ferdig!

Det gikk fort!
Hus er kjøpt, hus er solgt!
Vi hadde visning her på tirsdag, onsdag var huset solgt!

Nå har vi stått så på her at jeg rett og slett er ganske stolt av oss selv. Nok en gang har vi vist oss som ett meget bra team, jeg og min kjære. Sammen drar vi det i land det som må i land, vi har tydeligvis fått dreisen på det! Og resultatet ble jo heidundranes bra, så da smiler vi hele veien til.. Ja, det nye huset i alle fall!!


I morgen er det fredag. Jeg vet ikke helt om jeg tør å ta inn avisa da.
Fredagene kommer med bilaget "Hus og hjem".
Ser han meg se på boligannonser mer tror jeg det går rundt for han!
Ikke det at vi ikke var enige om at vi trengte å begynne på nytt igjen, og at vi var ganske så enige om at vi fant drømmeboligen, vi har vært enige hele tiden. Men når man plutselig står midt i alvoret med bilder, annonsekorrektur, salgsoppgaver, kartonger og etterhvert budrunder, da skjønner man hvorfor man ikke skal kjøpe og selge to ganger i året.

Staten har jo på sin måte prøvd å fortelle vanligmannen dette, siden de putter skatt på det. Da er det ikke lurt. Det vet jo alle!
Men nei da, jeg tenkte jo bare at den skatten skal jeg gladelig betale så lenge vi får komme inn i drømmeboligen, så kan han derre Staten bare griske til seg de derre pengene sine.
Jeg skjønner jo nå at det var en advarsel om at det er passe slitsomt.

Men, hei! Vi lærte jo nå, og jeg har ikke tenkt å flytte de neste 50 årene!

Jeg pakker litt ut før jeg pakker ned igjen, jul er jul og krever sitt! Rødduken er kommet på bordet, men det får du ikke se i dag ;)

Ha en super desemberkveld,
her skriver vi 9. i dag, det er halvtårsdagen til Flips! Store gutten :D

2 kommentarer:

nr14 sa...

Spennende tid:)

Rosa sa...

Fine bilder, Jannicke!

Så bra at de fekk seld huset så fort, sjølv om hr. Staten griskar til seg i rikt monn. Håpar de får litt ro til å førebu jola, før de skal pakke igjen :)

God helg i vente!