tirsdag, oktober 19

Midtun Outlet

Det heter min nye favorittbutikk!
Den ligger i samme bygning som jazzdanseklassen til Snups, flaks for meg!
En gang i uken er jeg dermed å finne snusende etter kupp, og gjett om jeg har funnet noen! Dere har jo sett lysene, lysestakene og sommerfuglene jeg hadde i dåpen, alt kom derfra. Denne gangen hadde de fått inn ett parti fra en eller annen stakkars butikk som var full av Blafre-produkter! Synd for butikken, la oss ta ett minutts stillhet for den! Eller heller bare jatte videre om at jeg fikk HALV pris på alt av Blafreting, og endte opp med dette her! (Hadde Flipsen fortsatt å sove i vognen, så hadde jeg nok gått derfra med en hel del flere ting, siden de hadde gavepapir, bilder, esker og duppeditter i fleng! Men hei, da kan jeg jo bare dra opp igjen en dag, da! For det er jo suuuupert til f eks julekalendergaver osv!)


Uansett, de har også ett parti inne fra en Tilbordsbutikk. Jeg fortsetter min hovering over nedlagte butikker og priser meg lykkelig over at denne flotte tepotten ble min! (Sammen med lysestakene og lysene som også kom fra Tilbordskuppet) Jeg har også funnet flotte vaser og blomsterpotter fra samme butikk, og denne spesielle tepotten ble altså min for den nette sum av 39,-. Akseptabelt!

Og julepynt... *sukk og endelig*
De hadde inne masse julepynt! De flotte figurene ble mine for bare 8 kr stk, og jeg kjøpte såklart 3 av hver, pluss en skjønn engel som spiller trompet i samme stil. Og et englekor i hvitt, som ikke er klar for bildetaking før julepyntetiden, mest sannsynlig..
Så, det var mitt store tips for i dag! Ha en god tirsdagskveld!

2 kommentarer:

FatallyYours sa...

aaiaiaiaiaiii! EyeCandy!!

"glad" det ikke er jeg som har slike fristelser i nærheten!

Xoxo-FatallyYours

Anonym sa...

Åååååå...... jeg vil også ha sånne kule blafre ting :/

Og den lekkre julepynten da *sukk*

Noen gode kupp du har gjordt deg der.

Mayba