mandag, november 30

Da kan vi pynte!

Og akkurat det har jeg jo gledet meg til lenge! Så nå har jeg endelig fått begynne å pynte litt her og der i huset mitt, og det blir jo så koselig! Jeg elsker julen!

Men først, så må jeg få si at jeg har blitt etterlyst her i dag, og det var utrolig koselig, og noe jeg satte veldig stor pris på! Og det var ei kjekke jente som jeg ikke visste at leser her inne en gang, men som jeg har kjent siden jeg var lita! Koselig, og tusen tusen takk!
Så kan jeg legge til at jeg har vært fraværende her pga sykdom, men skal prøve så godt jeg kan å holde tritt heretter, nå er det jo jul og alt!

Som sagt så elsker jeg julen. Tenkte jeg skulle prøve å vise litt jul fra huset mitt hver dag, eller i alle fall så ofte som jeg klarer!


Jeg har kjøpt en del ny julepynt i år, jeg måtte jo det når stuen er nyoppusset, ikke sant??! Men mye av det kommer fra små smarte butikker som ikke tar altfor mye penger av deg fordi det er ett spesielt merke av noe slag. Her er det hummer og kanari!


For eksempel hadde Indiska i Oslo små esker til 25 kr med noen søte stjerner i, det er jo kjempefint som dekorasjon i bunnen av ett fat! Julekuler fra EuroPris i fjor, hjerte, fat og God Jul-tag fra Frk Olsen i Arendal. (Forøvrig en helt strålende søt butikk rett utenfor jobben min! Adventstakefatet mitt kommer derfra, det skal du få se en annen dag :) ) Hele fatet her er dermed til under 200 kr :)

 

Siden jeg har kjøpt så mye ny julepynt, så ser jeg at det går MYE i hjerter her nå! Hjerter og julekuler. Tror jeg har kuler for tre trær nå, og det er kanskje litt voldsomt i en stue på 30m2. Så noen må ligge i kurver og bare være pene, noe jeg synes de er ganske flinke til uansett.Nå er det 24 dager til jul. Tror aldri jeg blir så voksen at jeg ikke gleder meg til den dagen. Jeg håper inderlig at jeg aldri blir så voksen heller. Det er noe så inderlig magisk med julaften, fra man våkner, får julesokk, siste gave i kalenderen, Tre nøtter til Askepott og frokost under dyna foran tv, til og med med sjokolade på fatet!Jeg husker så godt en jul hjemme på Vestlandet. Jeg satt i kirken ved siden av min bestevenninne gjennom alle år, vi sang julesanger og spilte på saksofonene våre sammen med resten av korpset. Det var mørkt ute, men når jeg såg ut vinduet såg jeg at det begynte å snø! Jeg ble så utrolig glad og fikk frysninger over hele meg! Noe så magisk!!
Da jeg kom ut av kirken en time senere, full av forventning, låg det ett flott sneteppe over landskapet! Noe så vakkert!
Derfor drømmer jeg alltid om hvit jul ;)


Til slutt tar jeg med min herlige julestjerne fra Indiska. Herlighet så glad jeg er i den butikken!

Ha en herlig førjulstid!

1 kommentar:

Robert sa...

Heisann Sveisann! Så flink du er da:-) Gøy å se hva du lager og styrer med når du ikke er på jobb:-)
Savner deg masse på røykehjørnet, da.... kjipingen... hehe... neida!
Rob.