søndag, november 15

Endelig ferdig, å lykke!

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker det nye, gamle skapet mitt!
Denne fikk jeg av våre gode naboer, sammen med en sjenk i samme stil. De var lakket begge to, så de er pusset, grunnet og malt, og pusset litt på kantene. Jeg har jo lagt ut noen småbilder av dette før, men her er altså resultatet!Og endelig skal det bli litt plass i kjøkkenskapet, for vinglassene mine tar stor plass!
Kurven i skapet kledde jeg inn i en panelgardin som jeg klippet til, også klippet ut en lang remse til å være "tau" til å knytte sulamitten sammen. Det ble faktisk kjempefint!
Jeg kan ikke sy... Dvs, jeg har symaskin, den liker meg ikke.
Gammelt og nytt i skjønn forening! Sengeteppe fra Ikea, panelgardin fra Kid (som brukes ved borddekking), og mammas gamle hekleduker og nuppeneller! Elsker fargene!Her er ett sengeteppe jeg fikk av et fantastisk flott nabopar! De hadde det bare liggende, og fant det frem med det samme de hørte at jeg ønsket meg ett sånt et! De regnet det ut til å være rundt 25 år gammelt faktisk! Damen som hadde laget det var gammel da, og tenk hvor mye tid hun må ha brukt på det, det er kjempestort! Og det gjør seg godt i skapet mitt, men skal få komme på bordet som duk når jeg har kongen på besøk! (jepp, jeg elsker teppet)
Også har jeg lagt stearinlysene i en sånn der hamppose som det kom dekorasjoner i fra Ikea :)Har jeg sagt at jeg gleder meg til jul? Fant ett utrolig greit stativ på Ikea, så nå har jeg fått tredd de nye Ikea-julekulene mine og de henger klar! (Kanskje litt tidlig, jeg vet!!)Til slutt vil jeg bare vise en bunke med gamle bøker jeg fikk av min gode farfar! Disse bøkene husker jeg fra da jeg var liten, og det er utrolig kjekt å kunne ha de fremme i min egen stue! Synes de har så flotte farger, og de har virkelig inspirerende illustrasjoner!

Og ja, Magasindesignkonferansen synes jeg var veldig bra! Utrolig gøy å høre på designere fra det store utland, se hvordan de tenker og hva de har fått til! Det var mange ulike stiler, noen hadde vært i bransjen i 25 år, en var veldig ung AD på 27. Kan ikke si at jeg likte alt, men full respekt for alt arbeidet som legges i prosjektene uansett!!
Også må jeg si at det ER enklere å lage råe design når du har eget studio og Barack Obama kom innom for å ta bilde... Eller når du har superstjerner til å pryde sidene, eller produkter som er tatt i studio!
Misunnelig, nesj.... *nesen vokser*

Ha en riktig så flott søndagskveld, og en god start på uka!

4 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Kul att du kikade in till mig! Vad fint skåp! Vilka fina bilder, klara och fina!

Ha en bra början på veckan!
Kram L-L

Trinemarine sa...

Så lekkert skapet ble!! Nydelig!

Lott@ sa...

Kjempe flott skap :-) Og fiiin blogg.

Mitt liv og litt til sa...

Så fantastisk fint skap :) .