mandag, oktober 5

En rolig kveld

Det pleier jo strengt tatt å være rolig her om kveldene, men i dag var det ekstra deilig. Noen dager er litt slitsomme, da er det godt å kunne finne roen sammen hjemme og bare nyte de få timene kvelden gir. Lys, fyr i peisen, musikk på radioen, god kveldsmat og et halvt glass vin.


Må vise de fine bollene jeg kjøpte på Ikea! Jeg har ikke vært på Ikea på mange år, kun en gang etter vi flyttet til Sørlandet, faktisk. Så jeg koste meg maks når jeg var der, og disse bollene her var nye visstnok, kostet rundt 15 kr stk og er helt geniale! Gjett om jeg skal ha fler! Fargen var nydelig også, og de kan brukes til alt fra suppe, frokostblanding, chips, godteri, servere...

Også må jeg bare vise koppen jeg ikke klarte å gå forbi! 20 kr og ikke vakker, men budskapet sier akkurat det jeg mener, for jeg har nemlig verdens beste farfar! Han er en god skrue, og det er vel ingen jeg flirer så godt med i tlf som når jeg snakker med han! Desverre bor jeg så altfor langt unna til at jeg får besøkt han så ofte jeg gjerne vil, men med denne koppen som jobbkopp, så har jeg han litt i nærheten hele tiden :) Er den ikke søt? (og sånne kopper er forøvrig de beste koppene å drikke av!)
Ha en koselig kveld ;)

1 kommentar:

Blogger sa...

DreamHost is ultimately one of the best hosting provider with plans for any hosting requirements.