tirsdag, august 31

Flere barnebøker

Jeg har fått flere barnebøker!
Min kjære farfar har flyttet, og i den anledning har jeg fått mange barnebøker fra da min pappa var liten, og som farmor alltid leste til oss da vi var på overnatting da vi var små. Spesielt godt husker jeg "Marte og mormor og mormor og Morten". Jeg blir så inspirert av gamle bøker, så jeg er veldig glad for disse! Sammen med Snups sine første sko, så ble det riktig så koselig i peishyllen!Jeg har fått mitt nye kamera i dag!!
Å HERRE for en følelse, for en forandring, så INNMARI mye bedre det er en det gamle!

Etter å ha ventet i syv lange orket jeg ikke mer, og gikk heller på Japanfoto i sentrum og kjøpte meg kamera og linse. Så neste innlegg her blir med nye bilder, for det må jo såklart lades ordentlig opp og sånn...
Så, i kveld er jeg supergiret! Føler meg som ett lite barn på julaften, hehe!

I kveld avslutter jeg med en plakat for Nesten Helg i Kristiansand. Disse har jeg laget plakater for i noen år, og tenkte at det er jo like greit å publisere det her! Norges eneste sykehustalkshow, og de er skikkelig flinke! Om noen er i Kristiansand på det tidspunktet, så anbefaler jeg å ta en titt!

2 kommentarer:

prinetti sa...

Åhhh, er en egen sjarm over gamle barnebøker :)
Jeg kvier meg for å kjøpe nytt, og kjøper heller litt slitte brukt :)
Desverre er min favorittbok som barn hos mormor og morfar kastet da den var blitt så fillete.. :( Og ikke husker jeg hva den het heller... Bare historien..

jann!cke sa...

Å, så dumt da! Hvordan er historien, da? Kanskje noen husker den!
Takk for koselig kommentar ;)